靑實豌豆罐詰に於ける水素イオン濃度の大小が殺菌時間及品質に及ぼす影響に就いて

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URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1678
Title
靑實豌豆罐詰に於ける水素イオン濃度の大小が殺菌時間及品質に及ぼす影響に就いて
Title Alternative
The effect of PH value upon sterilizing hour and quality of products, in case of canning greenpeas
File
Description

正誤表あり

Author
著者 緒方 安世
著者(ヨミ) オガタ ヤスヨ
著者(別表記) Ogata Yasuyo
Publication Title
香川県立農業専門学校研究報告
Volume
1
Issue
2
Start Page
48
End Page
56
Publisher
香川県立農業専門学校
Published Date
194911
NCID
AN00038102
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
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