和紙原料(桑皮)の醗酵精練について IV アセトン・ブタノール醗酵細菌に対するビタミンB2の影響及び好気性細菌との混合醗酵について

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1732
Title
和紙原料(桑皮)の醗酵精練について IV アセトン・ブタノール醗酵細菌に対するビタミンB2の影響及び好気性細菌との混合醗酵について
Title Alternative
On the retting of plant fiber materials (barks of Mulberry-tree) for Japanese paper manufacture. IV The influence of vitamin B2 and aerobic bacteria on the fermentation retting by Clostridium acetobutyricum
File
Author
著者 梶 明
著者(ヨミ) カジ アキラ
著者(別表記) Kaji Akira
著者 三野 正浩
著者(ヨミ) ミノ マサヒロ
著者(別表記) Mino Masahiro
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
3
Issue
1
Start Page
33
End Page
37
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195105
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.