乳汁の沈澱に関する研究 第1報 加熱沈澱の防止に及ぼす緩衝塩の影響並びにその添加量について

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1776
Title
乳汁の沈澱に関する研究 第1報 加熱沈澱の防止に及ぼす緩衝塩の影響並びにその添加量について
Title Alternative
Studies on the coagulation of milk. I The Preventive effect of buffer salts on the heat coagulation of milk in relation to the amounts of buffer salts
File
Author
著者 宮辺 豊紀
著者(ヨミ) ミヤベ トヨキ
著者(別表記) Miyabe Toyoki
著者 東 義和
著者(ヨミ) ヒガシ ヨシカズ
著者(別表記) Higashi Yoshikazu
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
4
Issue
3
Start Page
226
End Page
230
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195303
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.