Fundamental studies on the utilization of olive fruits. I. Change of the crude components of flesh during the growth of olive fruits

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1810
Title
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. I. Change of the crude components of flesh during the growth of olive fruits
Title Alternative
オリーブ果実利用に関する基礎的研究 I 成熟期に於ける果肉成分の変化
File
Author
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
6
Issue
1
Start Page
1
End Page
7
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195408
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
eng
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.