Fundamental studies on the utilization of olive fruits. I. Change of the crude components of flesh during the growth of olive fruits

( 最大 2000 件 )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1810
タイトル
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. I. Change of the crude components of flesh during the growth of olive fruits
タイトル(別表記)
オリーブ果実利用に関する基礎的研究 I 成熟期に於ける果肉成分の変化
ファイル
著者
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
掲載誌
香川県立農科大学学術報告
6
1
開始ページ
1
終了ページ
7
出版者
香川県立農科大学
出版年月日
195408
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
資料タイプ
紀要論文
言語
英語
出版社版
区分
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.