Fundamental studies on the utilization of olive fruits. II. Identification of the amino acids in the protein hydrolyzate of ripe olive flesh by paper chromatogrphy

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URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1833
Title
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. II. Identification of the amino acids in the protein hydrolyzate of ripe olive flesh by paper chromatogrphy
Title Alternative
オリーブ果実利用に関する基礎的研究 2. 完熟果実果肉蛋白中のアミノ酸のペーパークロマトグラフィーによる檢出
File
Author
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
6
Issue
2
Start Page
194
End Page
198
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195412
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
eng
Text Version
publisher
Set
香川大学
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