Fundamental studies on the utilization of olive fruits. II. Identification of the amino acids in the protein hydrolyzate of ripe olive flesh by paper chromatogrphy

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タイトル
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. II. Identification of the amino acids in the protein hydrolyzate of ripe olive flesh by paper chromatogrphy
タイトル(別表記)
オリーブ果実利用に関する基礎的研究 2. 完熟果実果肉蛋白中のアミノ酸のペーパークロマトグラフィーによる檢出
ファイル
著者
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
掲載誌
香川県立農科大学学術報告
6
2
開始ページ
194
終了ページ
198
出版者
香川県立農科大学
出版年月日
195412
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
資料タイプ
紀要論文
言語
英語
出版社版
区分
香川大学
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