和紙原料の醗酵精練 XIII 細菌の?酵条件がペクチン分解酵素の生産に及ぼす影響に就て

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1856
Title
和紙原料の醗酵精練 XIII 細菌の?酵条件がペクチン分解酵素の生産に及ぼす影響に就て
Title Alternative
On the retting of plant fibre materials for japanese paper manufacture. XIII. On the influence of cultural conditions on the formation of pectic enzymes by the retting bacteria
File
Author
著者 梶 明
著者(ヨミ) カジ アキラ
著者(別表記) Kaji Akira
著者 穴吹 吉夫
著者(ヨミ) アナブキ ヨシオ
著者(別表記) Anabuki Yoshio
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
7
Issue
1
Start Page
67
End Page
70
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195511
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.