Fundamental studies on the utilization of olive fruits. III. The pickling of green olives (1) The biochemical changes during the fermentation of Spanish-type green olives

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Title
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. III. The pickling of green olives (1) The biochemical changes during the fermentation of Spanish-type green olives
Title Alternative
オリブ果実利用に関する基礎的研究 III オリブの緑果塩藏 1. スペイン型グリーンオリブの発酵中に於ける生化学的変化
File
Author
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
7
Issue
1
Start Page
93
End Page
97
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195511
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
eng
Text Version
publisher
Set
香川大学
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