Fundamental studies on the utilization of olive fruits. III. The pickling of green olives (1) The biochemical changes during the fermentation of Spanish-type green olives

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タイトル
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. III. The pickling of green olives (1) The biochemical changes during the fermentation of Spanish-type green olives
タイトル(別表記)
オリブ果実利用に関する基礎的研究 III オリブの緑果塩藏 1. スペイン型グリーンオリブの発酵中に於ける生化学的変化
ファイル
著者
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
掲載誌
香川県立農科大学学術報告
7
1
開始ページ
93
終了ページ
97
出版者
香川県立農科大学
出版年月日
195511
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
資料タイプ
紀要論文
言語
英語
出版社版
区分
香川大学
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