豚脂の利用に関する研究 I 豚体各部位脂肪の性質について, II 豚脂中の遊離アミノ酸及び塩基のペーパークロマトグラフィーによる検出

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1861
Title
豚脂の利用に関する研究 I 豚体各部位脂肪の性質について, II 豚脂中の遊離アミノ酸及び塩基のペーパークロマトグラフィーによる検出
Title Alternative
Studies on the utilization of lard. I. Nature of various fat fractions in sow body, II. Identification of free amino acids and some bases in lard by paper chromatography
File
Author
著者 宮辺 豊紀
著者(ヨミ) ミヤベ トヨキ
著者(別表記) Miyabe Toyoki
著者 川田 裕
著者(ヨミ) カワタ ユタカ
著者(別表記) Kawata Yutaka
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
7
Issue
1
Start Page
98
End Page
104
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195511
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.