Fundamental studies on the utilization of olive fruits. IV. The pickling of green olives (2) Effect of the addition of supplementary sugar on the fermentation of spanish-type green olives

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タイトル
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. IV. The pickling of green olives (2) Effect of the addition of supplementary sugar on the fermentation of spanish-type green olives
タイトル(別表記)
オリブ果実利用に関する基礎的研究 IV オリブの緑果塩蔵 (2) スペイン型グリーンオリブの発酵に対する補糖の効果
ファイル
著者
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
掲載誌
香川県立農科大学学術報告
7
3
開始ページ
213
終了ページ
217
出版者
香川県立農科大学
出版年月日
195603
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
資料タイプ
紀要論文
言語
英語
出版社版
区分
香川大学
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