Fundamental studies on the utilization of olive fruits. V. The pickling of green olives (3) Effect of the use of pure culture of lactobacilli on the fermentation of spanish-type green olives

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Title
Fundamental studies on the utilization of olive fruits. V. The pickling of green olives (3) Effect of the use of pure culture of lactobacilli on the fermentation of spanish-type green olives
Title Alternative
オリブ果実利用に関する基礎的研究 V オリブの緑果塩蔵 (3) 乳酸菌の純粋培養がスペイン型グリーンオリブの発酵に及ぼす効果
File
Author
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
著者 Katakura Kenji
著者(ヨミ) カタクラ ケンジ
著者(別表記) 片倉 健二
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
7
Issue
3
Start Page
218
End Page
221
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195603
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
eng
Text Version
publisher
Set
香川大学
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