豆類のデンプンの研究 III アミロースおよびアミロペクチンの分離と定量 (1) 序説およびヨード呈色度による予備実験
URI | http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1935 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Title |
豆類のデンプンの研究 III アミロースおよびアミロペクチンの分離と定量 (1) 序説およびヨード呈色度による予備実験
|
||||||||||||
Title Alternative |
Studoj pri la ameloj de legumenoj. III. Apartigado kaj determinado de amelozo kaj amelopektino. 1. Enkonduko kaj antauaj eksperimentoj per jodkolorigado
|
||||||||||||
File |
AN00038339_9_2_99.pdf
( 386.0 KB )
Open Date
:2012-03-27
AN00038339_9_2_e.pdf
( 34.0 KB )
Open Date
:2012-03-27
|
||||||||||||
Description |
正誤表あり |
||||||||||||
Author |
|
||||||||||||
Publication Title |
香川大学農学部学術報告
|
||||||||||||
Volume |
9
|
||||||||||||
Issue |
2
|
||||||||||||
Start Page |
99
|
||||||||||||
End Page |
104
|
||||||||||||
Publisher |
香川大学農学部
|
||||||||||||
Published Date |
195710
|
||||||||||||
ISSN |
0368-5128
|
||||||||||||
NCID |
AN00038339
|
||||||||||||
Resource Type |
Departmental Bulletin Paper
|
||||||||||||
Language |
jpn
|
||||||||||||
Text Version |
publisher
|
||||||||||||
Set |
香川大学
|
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.