Decomposition of soybean oligosaccharides by intestinal bacteria. I. General introduction and preliminary screening of some strains of Escherichia coli for the ability of decomposing raffinose

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2242
Title
Decomposition of soybean oligosaccharides by intestinal bacteria. I. General introduction and preliminary screening of some strains of Escherichia coli for the ability of decomposing raffinose
Title Alternative
大腸菌による大豆少糖類の分解 I 序説ならびにEscherichia coliのラフィノース分解能の予備実験
File
Author
著者 Kawamura Sinitiro
著者(ヨミ) カワムラ シンイチロウ
著者(別表記) 川村 信一郎
著者 Miyake Tosio
著者(ヨミ) ミヤケ トシオ
著者(別表記) 三宅 俊雄
著者 Narasaki Teiiti
著者(ヨミ) ナラサキ テイイチ
著者(別表記) 楢崎 丁市
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
20
Issue
1
Start Page
25
End Page
32
Publisher
香川大学農学部
Published Date
196812
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
eng
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.