Decomposition of soybean oligosaccharides by intestinal bacteria. II. Comparison of twenty strains of Escherichia coli for consuming each sugar in the sugar mixture extracted from defatted soybean meal

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2243
Title
Decomposition of soybean oligosaccharides by intestinal bacteria. II. Comparison of twenty strains of Escherichia coli for consuming each sugar in the sugar mixture extracted from defatted soybean meal
Title Alternative
大腸菌による大豆少糖類の分解 II 脱脂大豆から抽出した糖類混合物に対する20株のEscherichia coliの比較
File
Author
著者 Kawamura Sinitiro
著者(ヨミ) カワムラ シンイチロウ
著者(別表記) 川村 信一郎
著者 Kasai Tadasi
著者(ヨミ) カサイ タダシ
著者(別表記) 笠井 忠
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
20
Issue
1
Start Page
33
End Page
40
Publisher
香川大学農学部
Published Date
196812
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
eng
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.