Decomposition of soybean oligosaccharides by intestinal bacteria. IV. Formation of organic acids from the sugar mixture extracted from defatted soybean meal by a few strains of Escherichia coli

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2273
Title
Decomposition of soybean oligosaccharides by intestinal bacteria. IV. Formation of organic acids from the sugar mixture extracted from defatted soybean meal by a few strains of Escherichia coli
Title Alternative
大腸菌による大豆少糖類の分解 IV 脱脂大豆から抽出した糖類混合物からのEscherichia coliによる有機酸の生成
File
Author
著者 Kawamura Sinitiro
著者(ヨミ) カワムラ シンイチロウ
著者(別表記) 川村 信一郎
著者 Tada Ryuji
著者(ヨミ) タダ リュウジ
著者(別表記) 多田 竜二
著者 Kasai Tadasi
著者(ヨミ) カサイ タダシ
著者(別表記) 笠井 忠
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
21
Start Page
90
End Page
103
Publisher
香川大学農学部
Published Date
197003
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
eng
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.