ナツダイダイの貯蔵, 包装および品質改善に関する研究 III 温熱処理前の冷蔵が減酸におよぼす影響

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2344
Title
ナツダイダイの貯蔵, 包装および品質改善に関する研究 III 温熱処理前の冷蔵が減酸におよぼす影響
Title Alternative
Studies on the storage, packaging and quality improvement of Natsudaidai. III. Effects of cold storage before reducing the acidity at 35℃ for 3 days
File
Author
著者 北川 博敏
著者(ヨミ) キタガワ ヒロトシ
著者(別表記) Kitagawa Hirotoshi
著者 足立 修三
著者(ヨミ) アダチ シュウゾウ
著者(別表記) Adachi Syuzo
著者 樽谷 隆之
著者(ヨミ) タルタニ タカユキ
著者(別表記) Tarutani Takayuki
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
24
Issue
1
Start Page
35
End Page
41
Publisher
香川大学農学部
Published Date
197209
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.