富有カキの果色に関する研究 III 採取果における朱色の発現に及ぼす温度の影響

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2355
Title
富有カキの果色に関する研究 III 採取果における朱色の発現に及ぼす温度の影響
Title Alternative
Studies on the coloration in the fruits of Fuyu kaki. III. Effect of temperatures on the development of reddish color of the peel of detached kaki fruits
File
Author
著者 中條 利明
著者(ヨミ) チュウジョウ トシアキ
著者(別表記) Chujo Toshiaki
著者 葦澤 正義
著者(ヨミ) アシザワ マサヨシ
著者(別表記) Ashizawa Masayoshi
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
24
Issue
2
Start Page
129
End Page
135
Publisher
香川大学農学部
Published Date
197303
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.