果実・そ菜の肉質に関する研究 I. 果実・そ菜のペクチン含量とその性状

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URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2397
Title
果実・そ菜の肉質に関する研究 I. 果実・そ菜のペクチン含量とその性状
Title Alternative
Studies on the flesh quality of fruit and vegetables. I. Component and property of the pectic substances in fruit and vegetables
File
Author
著者 真部 正敏
著者(ヨミ) マナベ マサトシ
著者(別表記) Manabe Masatoshi
著者 坂根 幸雄
著者(ヨミ) サカネ ユキオ
著者(別表記) Sakane Yukio
著者 樽谷 隆之
著者(ヨミ) タルタニ タカユキ
著者(別表記) Tarutani Takayuki
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
26
Issue
1
Start Page
7
End Page
13
Publisher
香川大学農学部
Published Date
197410
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
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