果実・そ菜の肉質に関する研究 I. 果実・そ菜のペクチン含量とその性状
URI | http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2397 | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
タイトル |
果実・そ菜の肉質に関する研究 I. 果実・そ菜のペクチン含量とその性状
|
||||||||||||||||||
タイトル(別表記) |
Studies on the flesh quality of fruit and vegetables. I. Component and property of the pectic substances in fruit and vegetables
|
||||||||||||||||||
ファイル |
AN00038339_26_1_7.pdf
( 274.0 KB )
公開日
:2012-03-27
|
||||||||||||||||||
著者 |
|
||||||||||||||||||
掲載誌 |
香川大学農学部学術報告
|
||||||||||||||||||
巻 |
26
|
||||||||||||||||||
号 |
1
|
||||||||||||||||||
開始ページ |
7
|
||||||||||||||||||
終了ページ |
13
|
||||||||||||||||||
出版者 |
香川大学農学部
|
||||||||||||||||||
出版年月日 |
197410
|
||||||||||||||||||
ISSN |
0368-5128
|
||||||||||||||||||
NCID |
AN00038339
|
||||||||||||||||||
資料タイプ |
紀要論文
|
||||||||||||||||||
言語 |
日本語
|
||||||||||||||||||
版 |
出版社版
|
||||||||||||||||||
区分 |
香川大学
|
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.