加熱牛乳のRennin hysteresisに及ぼすホェー蛋白質とミネラルイオンの影響

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2618
Title
加熱牛乳のRennin hysteresisに及ぼすホェー蛋白質とミネラルイオンの影響
Title Alternative
Effect of whey proteins and mineral ions on rennin hysteresis of heated milk
File
Author
著者 宮辺 豊紀
著者(ヨミ) ミヤベ トヨキ
著者(別表記) Miyabe Toyoki
著者 川井 憲久
著者(ヨミ) カワイ ノリヒサ
著者(別表記) Kawai Norihisa
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
35
Issue
2
Start Page
131
End Page
139
Publisher
香川大学農学部
Published Date
198403
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.