めんの物理的性質に及ぼす生地温度の影響

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URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2620
Title
めんの物理的性質に及ぼす生地温度の影響
Title Alternative
Effect of dough temperature on the physical properties of Japanese noodle
File
Author
著者 三木 英三
著者(ヨミ) ミキ エイゾウ
著者(別表記) Miki Eizo
著者 辰野 謙二
著者(ヨミ) タツノ ケンジ
著者(別表記) Tatsuno Kenji
著者 山野 善正
著者(ヨミ) ヤマノ ヨシマサ
著者(別表記) Yamano Yoshimasa
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
35
Issue
2
Start Page
149
End Page
154
Publisher
香川大学農学部
Published Date
198403
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
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