数種柑橘の収穫後における減酸処理が果汁成分におよぼす影響

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2682
Title
数種柑橘の収穫後における減酸処理が果汁成分におよぼす影響
Title Alternative
Effects of postharvest treatments to decrease acidity of citrus fruits on juice composition
File
Author
著者 川田 和秀
著者(ヨミ) カワダ カズヒデ
著者(別表記) Kawada Kazuhide
著者 北川 博敏
著者(ヨミ) キタガワ ヒロトシ
著者(別表記) Kitagawa Hirotoshi
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
38
Issue
1
Start Page
1
End Page
4
Publisher
香川大学農学部
Published Date
198610
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.