高温加熱牛乳のレンネットカードの硬度に及ぼすカルシウムおよびpHの影響

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2692
Title
高温加熱牛乳のレンネットカードの硬度に及ぼすカルシウムおよびpHの影響
Title Alternative
Effects of calcium and pH on the hardness of rennet curd of high-temperature-heated milk
File
Author
著者 今出 保
著者(ヨミ) イマデ タモツ
著者(別表記) Imade Tamotsu
著者 高田 果
著者(ヨミ) タカダ コノミ
著者(別表記) Takada Konomi
著者 宮辺 豊紀
著者(ヨミ) ミヤベ トヨキ
著者(別表記) Miyabe Toyoki
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
38
Issue
2
Start Page
17
End Page
23
Publisher
香川大学農学部
Published Date
198703
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.