米粒,米飯,米飯粉中の水分の状態

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/2850
Title
米粒,米飯,米飯粉中の水分の状態
Title Alternative
State of water in raw rice grains and cooked rice grains
File
Author
著者 笠井 忠
著者(ヨミ) カサイ タダシ
著者(別表記) Kasai Tadashi
著者 鈴木 裕
著者(ヨミ) スズキ ヒロシ
著者(別表記) Suzuki Hiroshi
著者 宮本 敬子
著者(ヨミ) ミヤモト ケイコ
著者(別表記) Miyamoto Keiko
著者 久保 美樹
著者(ヨミ) クボ ミキ
著者(別表記) Kubo Miki
Publication Title
香川大学農学部学術報告
Volume
45
Issue
1
Start Page
17
End Page
23
Publisher
香川大学農学部
Published Date
199303
ISSN
0368-5128
NCID
AN00038339
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.