オリーヴ炭疽病菌々絲の発育に及ぼす2,4-Dの抑制効果と葡萄糖濃度並水素イオン濃度との関係に就て

( Max 2000 Items )
URI http://shark.lib.kagawa-u.ac.jp/kuir/metadata/1795
Title
オリーヴ炭疽病菌々絲の発育に及ぼす2,4-Dの抑制効果と葡萄糖濃度並水素イオン濃度との関係に就て
Title Alternative
On the relation of glucose concentration as well as hydrogenion concentration of the culture media to the retarding effect of 2,4-D to the mycelial growth of gloeosporium olivarum ALM
File
Author
著者 内藤 中人
著者(ヨミ) ナイトウ ナカト
著者(別表記) Naito Nakato
著者 谷 利一
著者(ヨミ) タニ トシカズ
著者(別表記) Tani Toshikazu
Publication Title
香川県立農科大学学術報告
Volume
5
Issue
2
Start Page
164
End Page
174
Publisher
香川県立農科大学
Published Date
195312
ISSN
0368-5993
NCID
AN00038088
Resource Type
Departmental Bulletin Paper
Language
jpn
Text Version
publisher
Set
香川大学
Copyright (C) 2009 Kagawa University All rights reserved.